Kategóriák

Keresés indítása

Vásárlási tudnivalók       REGISZTRÁCIÓS TUDNIVALÓK


Kedves Motoros barátaink!
Üdvözlünk a BikeParts webshopjában!
Reméljük megtaláltad a keresett termékedet.
A regisztráció alkalmával cégként vagy magánszemélyként is regisztrálhatsz.
Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban problémád vagy kérdésed lenne, kérjük írd meg nekünk az info@mandd.hu email címre!
BikeParts.hu

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Ha meggondolnád magad, és nem vagy tökéletesen elégedett azzal, amit megvásároltál, a még nem használt, eredeti, bontatlan csomagolású terméket 30 napon belül visszahozhatod  az üzletünkbe, ahol kicserélheted, vagy visszakapod a termék vételárát.

Visszavásárlás nem érvényes az üzlet elhagyását követően megsérült árukra.

Kibontott csomagolású és/vagy összeszerelt, sérülésmentes termék esetén 25%-ot levonunk a termék vételárából.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A webshopunkban kiválasztott és megrendelt termékekről e-mailben küldünk rendelési visszaigazolást. Cégünk munkatársa ezután levélben vagy telefonon egyezteti a kiszállítás vagy a személyes átvétel időpontját. A vásárló által megadott címre a terméket a GLS futárszolgálattal juttatjuk el. A megrendelt terméket a kollegánkkal történt előzetes egyeztetés alapján - személyesen is átveheted a Méray 1923 Kft. üzletében ( Budapest 1183 Pest-Szentlőrinc Holló Lajos utca 14. 8 - 20h hétvégén is egyeztetéssel)

Ha a megrendelés bruttó összege eléri a 30.000,-Ft-ot, akkor az egész ország területére ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt termékeket! A meghatározott időpontra  csak bizonyos keretek között tudjuk a terméket kiszállítani.
A bruttó 30.000,- Ft összeget el nem érő megrendelések esetén a fuvardíjat a Megrendelő fizeti melynek összege 1550,-Ft és mint szállítási díj lesz kiszámlázva. A fuvardíj a számlában feltüntetésre kerül.

Amennyiben a megrendelés bruttó 30 000 forint értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítása ingyenes lesz. A fennmaradó tétel(ek) kiszállítása (az áru beérkezése után) abban az esetben történik ingyenesen, ha Partnerünk következő megrendelésével együtt szállítjuk, és a két megrendelés bruttó összértéke eléri a 30 000 határt.

A szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A szállítási szolgáltatást a GLS futárszolgálat végzi.
Előre egyeztetés esetén a vevő által megadott telefonszámon a GLS futár jelentkezik és információt ad a szállítás várható időpontjáról. Sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagynak, illetve a megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot. Kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik.
Bármilyen kérdésed van a kiszállítással, megrendeléssel kapcsolatba kérjük írd meg nekünk az info@mandd.hu címre vagy hívj fel minket! Köszönjük!

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A webshopunkban szereplő árakat csak az internetes rendelés leadása esetén tudjuk biztosítani számodra.
Személyes áruátvételre is van lehetőség a Webshop-ban történt vásárlás esetén.
Üzletünkben: hétfőtől-péntekig 9-17-ig van lehetőség. Személyes áruátvétel esetén semmilyen kezelési, csomagolási vagy egyéb költséget nem számítunk fel a termék árán felül.
Amennyiben Budapesti átvételt szeretne, arra is van mód előre egyeztetett időpontban. Budapesti átvétel esetén csak készpénzes fizetési mód választható!
Fizetés személyes áruátvétel esetén üzletünkben csak készpénzzel történhet.
Amennyiben az előre utalást szeretnéd igénybe venni abban az esetben az összeg a bank számlánkon történő megjelenése után áll módunkban az áru átadására. Amíg a bankszámlánkra be nem érkezik az összeg addig a terméket nem áll módunkban részedre átadni, vagy elküldeni! Megértésedet előre is köszönjük!

 

FIZETÉSI MÓDOK,FELTÉTELEK


A webshopban megrendelt termékeket a következő fizetési lehetőségekkel egyenlítheti ki:
-készpénzesfizetés 
-GLS utánvét
- előreutalás
Készpénzes fizetés
Üzletünkben a Budapest,XVIII. Holló Lajos utca 14.szám alatt történő személyes átvétel esetén készpénzes fizetés, mely lehetővé teszi, hogy az általad megrendelt terméket, termékeket a helyszinen számla ellenében átvegyed.
GLS utánvét
A GLS csomagküldővel elküldött árut az általad megjelőlt átadás helyén készpénzben a csomagon feltüntetett értékben kiegyenlíted.
Előreutalás
A webshopunkban megrendelt termék, termékek árát az alábbi bankszámlánkra elutalod: Raiffeisenbank 12011856-01441498-00100002  az összeg megjelenése után vagy személyesen átvegyed vagy az általad megadott címre a GLS csomagküldő szolgálattal elküldjük.

Megértésedet előre is köszönjük!